Το ιστολόγιο αυτό έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του μαθήματος "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών" (Τ.Π.Ε.).

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Δοκιμάστε το online τεστ επανάληψης της Α' ενότητας!

Προτού ξεκινήσετε το τεστ, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
  1. Μόλις ανοίξετε την ιστοσελίδα θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμό σας. Στο σημείο εκείνο θα γράψετε το Όνομα, το Επίθετο και το Τμήμα σας ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (π.χ. Alexiadis Georgios Delta1), και μετά θα πατήσετε OK.
  2. Στη συνέχεια απαντάτε και στα 10 ερωτήματα του τεστ με τον τρόπο που σας έχω δείξει. Προσοχή, στις ερωτήσεις όπου πρέπει να τσεκάρετε κουτάκια, πρέπει να προσπαθήσετε να τσεκάρετε τα σωστά κουτάκια. Αν δεν τα καταφέρετε την πρώτη φορά, προσπαθήστε ξανά και ξανά, μέχρι να πετύχετε το απόλυτο σκορ, δηλαδή 6/6. Για να ολοκληρωθεί το τεστ και να δείτε το συνολικό σας σκορ, πρέπει οπωσδήποτε να έχετε απαντήσει αυτές τις ερωτήσεις με τα κουτάκια με τον τρόπο που ανέφερα.
  3. Όταν ολοκληρώσετε το τεστ και εμφανιστεί το συνολικό σας σκορ, π.χ. 98%, τότε αυτόματα θα σας ανοίξει ένα μικρό παράθυρο, στο οποίο πρέπει να πατήσετε στο κουμπί "Submit Results". Μόλις το πατήσετε το σκορ σας θα έρθει με e-mail στο λογαριασμό μου. Έπειτα κλείνετε τα παράθυρα και μπορείτε αν θέλετε να επαναλάβετε το τεστ από την αρχή για να βελτιώσετε το σκορ σας.
Για να ξεκινήσετε το τεστ, πατήστε ΕΔΩ.
Καλή επιτυχία!!!

7 σχόλια: